Activitate intensă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean din Timişoara....

Activitate intensă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean din Timişoara. Câți pacienți au fost îngrijiți de Anul Nou

0
DISTRIBUIȚI

Medicii de la Urgenţe au scăpat ieftin în acest an în ceea ce privește rănile provocate de petarde sau artificii: doar trei persoane cu probleme din cauza petardelor s-au prezentat pentru tratament la UPU al Spitalului Judeţean Timişoara în urma distracţiei de Revelion.


Numărul poate fi considerat unul mic, comparativ cu anii trecuţi.

Totuşi, chiar dacă a fost distracţie pentru „civili”, pentru medici nu a fost deloc uşor, între 31 decembrie şi 2 ianuarie, la UPU s-au prezentat 450 de pacienţi, dintre care 78 au şi rămas în unul dintre paturile spitalului. Din fericire, au fost doar trei care au avut răni de la petarde, doi la faţă şi unul la mână. Ca dovadă că această perioadă e una dificilă „de luptă” cu bucatele multe, îmbelşugate şi grele la stomac, aproximativ o treime dintre care care au solicitat sprijinul medicilor au fost cu probleme digestive. Totodată, probleme mari au fosz şi cu cardiacii, dar şi cei cu probleme neurologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.