Aeroportul Timișoara, salvare pentru 171 de pasageri care trebuiau să ajungă la...

Aeroportul Timișoara, salvare pentru 171 de pasageri care trebuiau să ajungă la Salonic

1
DISTRIBUIȚI

Cursa aerioană a celor de la Ryanair care circula pe ruta Londra (Stansted) – Salonic a aterizat în noaptea de vineri spre sâmbătă pe aeroportul din Timişoara, după ce aeroportul de destinaţie a fost închis în urma ninsorilor abundente.


În cursa 1ZG/858, care a aterizat la Timișoara vineri seara, la ora 22.37, se aflau 182 de pasageri. Aceştia au fost debarcați în aerogară, primind asistență din partea reprezentanților companiei aeriene.

Deoarece condițiile meteo de pe aeroportul de destinație nu se îmbunătățeau, reprezentanții companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste 100 pasageri au plecat cu autocarele, însă alte 71 de persoane au refuzat și au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând față de această situație. Reprezentanții Aeroportului Timișoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aștepta în mod civilizat rezolvarea situației. Ulterior compania aeriană grecească Aegean a anunţat că va trimite sâmbătă o cursă specială la Timișoara pentru a prelua pasagerii rămași. Zborul este estimat să sosească în jurul orei 14.00, astfel încât pasagerii nu vor mai fi cazați la hotel, ei vor rămâne în aeroport, în Salonul Oficial, până la sosirea cursei care îi va transporta la destinație.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.