Alexandru Pelici s-a decis rapid. Vezi lotul de 24 de jucători al...

Alexandru Pelici s-a decis rapid. Vezi lotul de 24 de jucători al Ripensiei Timişoara pentru cantonamentul din Antalya

0
DISTRIBUIȚI

Roş-galbenii vor pleca luni în Turcia pentru un stagiu centralizat de 12 zile iar tehnicianul Alexandru Pelici s-a hotărât deja asupra componenţilor „delegaţiei”. Ripensia va miza în cantonamentul bazat pe jocuri amicale pe 24 de jucători, dintre aceştia cinci nume sunt noi la formaţia din Ciarda Roşie.

Pe lângă portarul Horaţiu Moldovan şi Andrei Tînc, care au semnat deja contracte cu „Ripi”, Pelici va miza şi pe alţi trei jucători sosiţi iniţial în probe: Raul Şimian, Vlad Chera şi Tiberiu Istrătescu. Faţă de partida de ieri, cu UVT (scor 5-1) nu a rămas „trialistul” Adrian Şter (20 ani), tânăr care aparţine de CFR Cluj.


Altfel, a fost înregimentat în lotul „mare” şi Florin Dobie, din propria pepinieră.

După cum se poate observa mai jos lipseşte din lot atacantul Alexandru Popovici, singura despărţire nedoriă în această iarnă. Acesta îşi căuta o echipă în fotbalul… nord-vestic, probabil în prima ligă irlandeză. De asemenea nu va face deplasarea nici Adrian Ungureanu, mijlocaş care se afla în continuare în covalescenţă după ultima accidentare.

În Turcia, pe lângă jocurile amicale deja stabilite, Ripensia va mai avea un joc în data de 7 februarie. Astfel, primul test va fi cu sud-coreenii de la Daejeon, programat la două zile de la sosire, miercuri, 30 ianuarie.

Portari: Ştefan Dobre, George Păduraru şi Horaţiu Moldovan;

Fundaşi: Adrian Popa, Bogdan Străuţ, Andrei Tînc, Mihai Hecsko, Claudiu Apro, Darius Ţieranu, Călin Toma şi Iustin Ardelean;

Mijlocaşi: Alin Burdeţ, Gabriel Stoi, Marian Anghelina, Adrian Zaluschi, George Monea, Raul Şimian, Tiberiu Istrătescu, Vlad Chera, Florin Dobie şi Răzvan Cluci;

Atacanţi: Gueye Mansour; Andrei Dumiter şi Cătălin Bădăuţă.

Iată cum arată şi programul de jocuri amicale al roş-galbenilor:

30 ianuarie: Ripensia – Daejeon Citizen (Coreea de Sud, Liga a II-a)

1 februarie: Ripensia – Celik Zenica (Bosnia şi Herţegovina, Liga I)

2 februarie: Ripensia – U Craiova 1948 (Liga a III-a)

5 februarie: Ripensia – Sibir Novosibirsk (Rusia, Liga a II-a)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.