Alina Gorghiu, la Timișoara: Mai mulți lideri PSD au mințit cu privire...

Alina Gorghiu, la Timișoara: Mai mulți lideri PSD au mințit cu privire la protestul din 10 august pentru a-l acoperi pe Dragnea

0
DISTRIBUIȚI

Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, a afirmat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Timișoara, că PSD se află în „colaps”, iar din cauza lui Liviu Dragnea, toți liderii partidului fac „gesturi disperate”.

„Din punctul meu de vedere, este fără putere de tăgadă un partid aflat la putere în colaps, vorbesc despre un PSD în colaps. Din cauza lui Dragnea, cam toți liderii acestui partid fac gesturi disperate pe toate fronturile. În acest moment, avem o scenă politică foarte bine conturată, cu doar câteva luni înainte de alegerile europarlamentare. Vorbim de un președinte al României care este personajul care s-a opus cu succes și cu maximă eficiență aproape tuturor demersurilor pe care PSD le-a inițiat în materie de stat de drept, în materie de fiscalitate, în privința modificărilor din sistemul de apărare, și avem un PSD care în acest moment se află într-o criză puternică. Nu doar de imagine, pentru că nu criza de imagine mă interesează, ci este într-o criză internă foarte puternică. Iar după mazilirea grupării Stănescu – Neașcu – Firea – Tudose, astăzi în PSD se intră în etapa scapă cine poate”, a precizat Alina Gorghiu.

Senatorul liberal a mai declarat că nu crede că doar viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, ar fi singurul lider PSD care a mințit cu privire la protestul din 10 august.

„Sunt absolut convinsă că vor urma și alte plecări din acest partid aflat la guvernare și vă rog să fiți atenți la un război pe care-l vedeți în plină desfășurare, războiul Dragnea – Firea, care a intrat în linie dreaptă, iar ieri fiind exclus din PSD viceprimarul Capitalei, care, după părerea mea, va schimba prin declarațiile pe care le-a făcut deja de ieri soarta dosarului de la Parchet în privința anchetei protestelor din 10 august.


Nu cred că este singurul lider PSD care a mințit prin declarațiile de la Parchet pentru a-l proteja pe Dragnea și cred că la finalul audierilor în acest dosar se va putea spune foarte limpede că domnul Dragnea, liderul PSD, a fost cel care a încurajat jandarmeria să aibă acest comportament total disproporționat vizavi de cetățenii care protestau pașnic”, a afirmat Alina Gorghiu.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, miercuri seara, într-o intervenţie telefonică, că a minţit la Parchet atunci când a fost chemat şi audiat în ancheta privind violenţele de la protestul de pe 10 august.

Viceprimarul Capitalei a precizat că a fost nevoit să depună mărturie mincinoasă la Parchet pentru binele patidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.