Angajat al unei primării, înjunghiat de un asistat social nemulțumit de locul...

Angajat al unei primării, înjunghiat de un asistat social nemulțumit de locul de muncă propus

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 47 de ani, angajat al Primăriei orașului Ştefăneşti, judeţul Botoşani, a fost înjunghiat, joi, de un asistat social, nemulțumit de locul de muncă oferit de un reprezentant AJOFM, relatează Mediafax.

Incidentul a avut loc chiar în sediul Primăriei Ștefănești, unde autoritățile au oferit un spațiu AJOFM Botoșani. Aici, una dintre angajatele Agenției a discutat cu un asistat social și i-a oferit un loc de muncă. Nemulțumit de propunere, bărbatul a început să facă scandal, moment în care un angajat al primăriei, aflat în același birou, a intervenit și a fost înjunghiat.

Primarul orașului Ştefăneşti, Florin Buțura, a declarat pentru sursa citată că angajatul se afla în birou pentru a verifica instalația de căldură și a intervenit după ce asistatul social a început scandalul.

„Noi avem un birou al AJOFM unde se oferă locuri de muncă.


Angajatul nostru se afla acolo, verifica instalația de încălzire când o persoană din altă localitate, din Santa Mare, a început să facă gălăgie. Angajatul nostru i-a cerut să nu mai facă gălăgie și probabil deranjat de observație, l-a înjunghiat cu un cuțit. Angajatul nostru a fost transportat la spital, se pare că este bine, nu e în pericol, acum merg și eu la spital” a declarat Florin Buțura.

Polițiștii din Botoșani au declanșat o anchetă în acest caz și au reușit să îl prindă pe agresor.

„Este vorba de un bărbat de 57 de ani care a fost prins și adus la audieri. În acest caz se fac cercetări urmând să fie stabilită încadrarea juridică a faptei” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.