„Așează-te lângă mine”. Studenţii de la Arhitectură îşi prezintă ideile într-o expoziţie...

„Așează-te lângă mine”. Studenţii de la Arhitectură îşi prezintă ideile într-o expoziţie mai puțin obișnuită FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1113526585">

Creaţiile realizate la cursuri de către studenţii din anul VI de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara au devenit subiectul unei expoziţii deschise în holul Bibliotecii UPT.

Tema este una mai puțin obișnuită: tinerii designeri şi-au pus în practică ideile referitoare la cum ar putea arăta un scaun ușor de transportat, destinat evenimentelor culturale organizate pentru proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

„Sit with me…” (așează-te lângă mine, în limba engleză), expoziţia scaunelor „design”, va fi deschisă până pe 18 februarie. Studenţii au fost provocaţi să realizeze unui scaun ce se poate transporta uşor, dar care poate fi o soluţie pentru a asista la evenimentele din 2021. „Sit With Me…” nu este prima încercare la care studenţii de la Arhitectură au luat parte în acest domeniu, cu o temă asemănătoare. În urmă cu un an, aceștia au avut de realizat un taburet, de la concepție până la forma finală. Expoziția e o provocare interesantă pentru studenți, lucrările lor sunt expuse într-un spațiu cu o vizibilitate din ce în ce mai mare, astfel ei vor beneficia de un util feedback, dar pot să şi interacționeze cu posibili viitori clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.