ASU Politehnica a mai luat un Ene. „Băieţii în ghete” au primit...

ASU Politehnica a mai luat un Ene. „Băieţii în ghete” au primit ajutor în ofensivă pe „filieră studenţească”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Formaţia pregătită de Cosmin Petruescu a ajuns la cinci mutări oficializate în această iarnă, dintre care două au fost anunţate astăzi. După confirmarea înregimentării româno-moldoveanului Cristian Dros, cu ASU Politehnica a semnat şi Cristian Ene. Acesta a evoluat în toamnă la „U” Cluj, sub formă de împrumut de la Viitorul, şi acoperă un compartiment cu probleme al alb-violeţilor – atacul.

Cristian Ene (21 ani) e al doilea „Ene” ajuns pe „Ştiinţa” în această iarnă.


La fel ca tizul Mihai Ene, el a venit la ASU Poli sub formă de împrumut de la Viitorul. În sezonul de toamnă Cristian a avut 12 apariţii, şapte ca titular pentru Univ. Cluj, reuşind un singur gol, în victoria „şepcilor” la Pandurii (scor 5-1).

Cristian Dros foto: sspolitehnica.ro

Tot astăzi ASU Politehnica şi-a asigurat serviciile lui Cristian Dros (20 ani, mijlocaş central, foto stânga), internaţional moldovean de tineret cu paşaport românesc şi care provine de la Zaria Bălţi.

În această iarnă gruparea timişoreană de pe locul 11 din B a făcut până acum cinci transferuri, ceilalţi veniţi fiind Bogdan Vasile şi Alin Manea (ambii de la Chindia).

Mâine, ASU Poli dispută cel de-al treilea amical din perioada de pregătire. De la ora 15.30, la Baza II, elevii lui Petruescu înfruntă liderul D-Timiş, Fortuna Becicherecu Mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.