ASU Politehnica a oficializat primele trei transferuri ale iernii. Doi dintre noii...

ASU Politehnica a oficializat primele trei transferuri ale iernii. Doi dintre noii veniţi au fost împrumutaţi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara

ASU Politehnica e de ieri în cantonament pe plan local cu doar 20 de jucători. Dintre aceştia patru nume provin din afara clubului iar trei au semnat ieri şi astăzi contracte cu alb-violeţii. Astfel, Alin Manea şi Mihai Ene au fost împrumutaţi până în vară de la CSU Craiova, respectiv Viitorul.


În timp ce Bogdan Vasile e definitiv jucătorul „Băieţilor în ghete”.

La fel ca Manea, Bogdan Vasile (23 de ani) a evoluat ultima dată la Chindia. Mijlocaşul defensiv a jucat în sezonul de toamnă în primele trei runde la târgovişteni apoi nu a mai fost folosit decât 11 minute în prima parte a sezonului. Contractul semnat de el cu ASU Poli se întinde pe durata unui an şi jumătate.

Tot la capitolul certitudini sunt Alin Manea (22 ani) şi Mihai Ene (20 de ani). Primul a jucat la Chindia tot în patru partide din acest sezon, în timp cel din urmă nu a fost folosit de Petrolul, unde a fost împrumutat în turul acestei ediţii. Ambii sunt mijlocaşi ofensivi.

Cu ASU Politehnica se mai pregăteşte şi româno-moldoveanul Cristian Dros (20 ani) de la Zăria Bălţi. Cantonamentul „Băieţilor în ghete” se va încheia pe 2 februarie. În cadrul acestuia elevii lui Cosmin Petruescu vor disputa şi un joc amical, sâmbătă, la Baza 2, cu ACS Carani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.