Băiat de 15 ani, la volanul unui BMW cu numere expirate pe...

Băiat de 15 ani, la volanul unui BMW cu numere expirate pe străzile Timișoarei. De unde a luat mașina

0
DISTRIBUIȚI

Pericol pe străzile Timișoarei. Un băiat de 15 ani a fost prins de polițiștii locali în timp ce se afla la volanul unui BMW, în urmă cu câteva zile. În momentul în care a observat patrula, minorul a virat brusc pe o străduță laterală, încercând să-și piardă urmă.


Însă, oamenii legii au reușit să îl prindă, iar la verificarea numerelor provizorii ale mașinii, s-a constatat că acestea erau expirate.

Polițiștii locali au stabilit că persoana aflată la volan, un minor de 15 ani, astfel nu avea permis de conducere, este din localitatea timișeană Tormac și că ar fi luat mașina de la tatăl său. Acum, băiatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și a unui autovehicul neînmatriculat.

Poliția Locală Timișoara informează că, pe parcursul anului trecut, au fost aplicate 17.373 de sancțiuni pe linie rutieră pentru oprire sau staționare pe locuri interzise și circulație de străzi cu acces interzis. De asemenea, au fost depistate și un număr de 30 de infracțiuni, cele mai multe dintre acestea fiind pentru conducerea de autovehicule cu numere expirate, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru conducere de autovehicule cu numere false, autovehicule furate, precum și violențe și loviri în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.