Bărbat condamnat la închisoare, prins de polițiștii de frontieră în timp ce...

Bărbat condamnat la închisoare, prins de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să fugă din țară

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-229874988">

nadlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat un bărbat căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

În data de 07.01.2019, în jurul orei 22.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, pe sensul de ieşire din ţară , s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român C.A., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Dâmboviţa.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, având de executat 1 ani şi 4 luni de închisoare.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.