Bărbat reținut de polițiști după ce a dat atacul la un cazino...

Bărbat reținut de polițiști după ce a dat atacul la un cazino din Timișoara. O angajată a fost bătută cu un scaun și tâlhărită

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 a alertat autoritățile despre un jaf care a avut loc, puțin înainte de ora 13.00, la un cazino de pe strada Cloșca din Timișoara.


Un bărbat a pătruns în incinta localului și a atacat o angajată aflată acolo, lovind-o cu pumnii, picioarele, dar și cu un scaun. Apoi, sub amenințarea unui cuțit, a forțat-o să-i dea cele două telefoane pe care le avea asupra ei, dar și suma de 2.000 de lei. Angajata în vârstă de 22 de ani a fost transportată la spital.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, care în urma investigațiilor efectuate au identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii au recupreat cele două telefoane mobile și o parte din suma de bani sustrasă. Suspectul este cercetat pentru tâlhărie calificată și urmează a fi reținut pentru 24 de ore. Bărbatul este recidivist și, conform unor informații, ar fi pierdut bani în cazino înainte de a deveni agresiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.