Bărbat reținut de polițiști după ce a jefuit mai multe locuințe din...

Bărbat reținut de polițiști după ce a jefuit mai multe locuințe din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: radioconstanta.ro

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, au reținut un bărbat, de 38 de ani, bănuit de furt din locuință. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J.


Timiș.

„La data de 22 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 43 de ani, din Timișoara, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuință. În fapt, la data de 13.07.2018 și 12 ianuarie a.c., bănuitul ar fi pătruns prin efracție, pe timp de noapte, în incinta unor locuințe amplasate pe străzile H.D Gibony și Samuil Șagovici din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și bijuterii creând un prejudiciu de aproximativ 13.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.