Britanicul James Zabiela revine la Timișoara pentru o petrecere de neratat VIDEO

Britanicul James Zabiela revine la Timișoara pentru o petrecere de neratat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Britanicul James Zabiela revine pentru o petrecere de zile mari la Timișoara

DJ-ul britanic James Zabiela revine în faţa amatorilor de petreceri din Timişoara, în cadrul evenimentului The Healing.

Invitatul special al acestei petreceri s-a născut în 7 august 1979 și a fost dintotdeauna pasionat de roboţi. Primul său single a avut parte de un feedback extraordinar din partea unor nume ca Pete Tong şi Nic Fanciulli. Tânărul James Zabiela, poreclit şi „vrăjitorul din Southampton“ (Marea Britanie), a fost introdus în lumea acid-house-ului de către tatal său, care lucra la un magazin de discuri şi venea mereu acasă cu braţele pline de muzică house şi techno din anii de început ai acestor stiluri. Când James a împlinit 15 ani, a susţinut primul său show în discoteca şcolii. Peste un an obţine o slujba în magazinul de discuri în care lucra şi tatăl său, iar de aici până la „vinyl addiction” nu mai era decât un pas. Cu ajutorul slujbei a cunoscut mai mulţi promoteri şi a cântat în mai multe cluburi locale printre care şi Menage a Trois.


Câştigarea unui concurs realizat de revista Muzik Magazine i-a dat încredere şi l-a inspirat în munca sa de promovare a imaginii sale de DJ. Într-o zi norocul i-a surâs în persoana lui Lee Burridge pe când se afla în Bedrock. Acesta a fost impresionat de stilul lui James pe care l-a caracterizat ca fiind divers, interesant şi tehnic. Burridge i-a oferit şansa să susţină show-uri, ceea ce a dus vorba despre calităţile tânărului Zabiela, care a fost apoi invitat să ia parte la petreceri organizate de Muzik Magazine împreună cu Justin Robertson, Hybrid şi Danny Tenaglia. Chiar şi John Digweed i-a oferit un loc la Bedrock.

Cariera lui James a urcat din ce în ce mai mult. Când picioarele lui Zabiela începuseră să nu mai simtă pământul, un telefon i-a schimbat complet cariera. Superstarul Sasha l-a sunat după ce a ascultat un mix şi, în mai puţin de o lună, i-a oferit un loc în echipa lui la Excession Management, unde îi avea drept colegi pe Lee Burridge, Sander Kleinenberg şi Hybrid. Urmează o perioadă în care Zabiela are una dintre cele mai încărcate agende din industrie, cu gig-uri în cele mai prestigioase cluburi din lume, de la Womb Tokyo şi Field Day în Sidney la Crobar în Chicago sau Avalon în Los Angeles, sau de la Shindig şi Colours în UK la Creamfields în Argentina, unde a mixat în faţa a peste 60.000 de persoane. James Zabiela a mai fost prezent de mai multe ori în oraşul nostru, reuşind de fiecare dată să „execute“ seturi memorabile.

Petrecerea The Healing va avea loc vineri, 18 ianuarie, de la ora 23.00, la Database, iar biletele costă 30 lei în avans și 40 lei la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.