Călin Dobra anunță top 10 investiții ale CJ Timiș cu bani de...

Călin Dobra anunță top 10 investiții ale CJ Timiș cu bani de la Banca Mondială

1
DISTRIBUIȚI

Peste 700 de milioane de euro. Aceasta este valoarea la care se ridică realizarea celor mai importante proiecte ale județului Timiș.

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au anunțat că au propus, recent, Băncii Mondiale, zece investiții majore pentru județ. Asta după ce Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România a solicitat consiliului județean, în cadrul campaniei „Alege prioritățile orașului tău”, o listă cu investiții majore care să fie finanțate în județul Timiș.

“În urma analizei pe care am făcut-o, pot să vă anunț că am propus următoarele obiective, pe care le consider esențiale pentru dezvoltarea Timișoarei și a județului Timiș și a căror valoare depășește 700 de milioane de euro: Sală Polivalentă, Stadion nou, Terminalul Intermodal, Institutul de Oncologice, Spitalul Regional, Centura Nord-Vest Timișoara, Aqua Park, Extinderea Aeroportului, Drum Eurotrans Timișoara-Moravița, Legătura rutieră dintre A1 și DN69”, a afirmat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Potrivit șefului CJ Timiș, este important faptul că cetățenii au un rol important, pentru că vor fi implicați în ierarhizarea acestor proiecte prioritare.


În acest sens, locuitorii din județul Timiș au la dispoziție un chestionar, care poate fi accesat AICI, unde pot vota până în data de 22 martie a acestui an.

“Întregul proces de selecție va fi gestionat de către Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România”, a mai precizat Călin Dobra.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu va mai laudati cu ce veti face. Cand tundeti iarba din Aquapark, când vopsiti băncile pe noul stadion si dupa ce ati internat primul pacient in noul spital de oncologie, veniti so spuneti NOI AM FACUT ASTA!
    DE PROIECTE DE MINCIUNI SUNTEM SATUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.