Casă distrusă de un incendiu în apropiere de Timișoara FOTO

Casă distrusă de un incendiu în apropiere de Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2055421160">

O casă din Moșnița Nouă a fost cuprinsă de flăcări astăzi, iar intervenția pompierilor a fost dificilă din cauza lipsei hidranților în zonă și a drumului neasfaltat.

„ISU Timiș a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la acoperișul unei case din comuna Moșnița Nouă. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 13.00. La locul intervenției s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, trei ofițeri și 22 de subofițeri. În urma incendiului, a ars acoperișul și mansarda locuinței, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Intervenția a fost îngreunată de lipsa hidranților în apropierea locuinței incendiate și de imposibilitatea folosirii autoscării de intervenție (strada nefiind asfaltată, a fost imposibilă amplasarea/calarea acesteia). Din fericire, nu s-au înregistrat victime. În aceste momente, incendiul este lichidat și se lucrează pentru stabilirea cauzei”, a transmis ISU Timiș.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.