Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, asaltată de timișeni cu apeluri telefonice

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, asaltată de timișeni cu apeluri telefonice

0
DISTRIBUIȚI

cjas timis

Timişenii sunt interesaţi de serviciile medicale şi de drepturile de care beneficiază în calitate de asiguraţi. Datele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş arată că aproape 15.000 de persoane au cerut anul trecut relaţii la numerele de telefon de contact ale instituţiei.

Oamenii sunt interesaţi de modalitatea de asigurare, lista furnizorilor în contract cu CJAS Timiș, cardul național de asigurat, cardul european de asigurat și formulare europene și de serviciile de îngrijiri la domiciliu.


Cele mai solicitate luni au fost cele de început de an şi cele din vară. În total, în 2018 au fost efectuate 14.720 apeluri telefonice de informare către CJAS Timiş, la TEL Verde 0800 800 966.

„Vreau să le mulțumesc asiguraților și celor care ne solicită prin diferite canale de comunicare (telefon, fax, e-mail sau scrisori), pentru faptul că au încredere în instituția noastră și îi asigur că și de-acum înainte încercăm să fim cât mă operativi în relațiile cu colaboratorii și toți cei care apelează serviciile oferite de CJAS Timiș. Îi rog, să ne sesizeze în continuare dacă întâmpina dificultăți în obținerea serviciilor medicale de care au nevoie și vom încerca să rezolvăm toate problemele sesizate”, a spus Victor Dumitrașcu, președinte-director general CJAS Timiș.

CJAS Timiș poate fi contactată de contribuabili prin mai multe mijloace, acestea sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.