Cea de-a doua ediție a Revelionului artiștilor timișoreni, gata de start. Vezi...

Cea de-a doua ediție a Revelionului artiștilor timișoreni, gata de start. Vezi cine cântă

0
DISTRIBUIȚI
Flrin Cvașa este inițiatorul Revelionului Artiștilor Timișoreni

O serie de muzicieni timişoreni vor sărbători… Revelionul, la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul unui concert inedit, aflat la a doua ediție, care îşi propune să le ofere atât artiştilor cât şi publicului o seară de neuitat.


Evenimentul va avea loc vineri 18 ianuarie, de la ora 19.00, la Vineri 15.  La acest eveniment vor evolua pe scenă Sorin Bădin Projekt, Cover Up, Zebbra, Pseudonym și TM Groove, iar biletele de intrare costă 20 lei.

„M-am zbătut să organizez și în acest an un Revelion al artiștilor fiindcă îmi doresc să creez o continuitate acestei idei. Foarte greu am găsit trupele libere, din acest motiv poate nu sunt atât de multe noutăți. Desigur, pe viitor îmi doresc ca acest Revelion să fie unul cât mai complex. Revelionul artiștilor nu înseamnă doar revelionul coveriștilor, intenția mea pe viitor este ca la această acțiune să participe și trupe care au compoziții proprii. Am invitat trupe care au putu să zică da pentru data asta. Au mai fost și Box Office și Clar Band. Din păcate unii au fost prinși cu alte evenimente și dacă mutam data în februarie, parcă nu mai avea farmecul Revelionului Artiștilor“, ne-a declarat inițiatorul acestui eveniment, Florin „Flocea“ Cvașa.

În cadrul primei ediții a Revelionului Artiștilor Timișoreni, care a avut loc la începutul anului trecut la The Note Pub, au cântat Benson Joel, Călin Lupu, Alexandra Mitroi and the Band, Cover Up, Zebbra, The Weekend Band şi Alexandra Maria Hojda and TM Groove.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.