Condamnare definitivă pentru cei doi adolescenți din Timiș care au ucis un...

Condamnare definitivă pentru cei doi adolescenți din Timiș care au ucis un taximetrist

0
DISTRIBUIȚI

Cei doi adolescenţi care, în vara anului trecut, au ucis un taximetrist din Lugoj şi i-au furat maşina, premeditând crima, au fost condamnaţi definitiv de judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara la nouă, respectiv zece ani de detenţie, a transmis news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Timişoara, judecătorii au decis să îl condamne pe Adrian Avădanei la zece ani de detenţie într-un centru specializat şi pe Mihai Klug la nouă ani de închisoare.

Iniţial, în luna noiembrie a anului trecut, judecătorii de la Tribunalul Timiş i-a condamnat pe cei doi la şapte, respectiv şase ani de închisoare, însă aceştia au contestat decizia magistraţilor.

Vă reamintim că anchetatorii au descoperit că cei doi tineri atunci în vârstă de 15, respectiv 17 ani, plecaseră de acasă în noaptea de 12 spre 13 iunie anul trecut decişi să omoare pe cineva, pentru a fura o maşină cu care apoi să se plimbe.


Adolescenţii au mers mai întâi la casa unui vecin pe care şi-au propus iniţial să îl omoare pentru a-i fura maşina. Întrucât nici acest plan, nici cel de a lua o altă maşină la ocazie, ca ulterior să-l omoare pe şofer, nu a funcţionat, criminalii au sunat la o firmă de taxi, ca ulterior să aştepte maşina în faţa primăriei din Darova. Crima a fost comisă, cu ajutorul unor cuțite, în zona pădurii de la Sinersig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.