Consilierul județean ALDE Nistor Geană, exclus din partid din cauza inactivității. Ar...

Consilierul județean ALDE Nistor Geană, exclus din partid din cauza inactivității. Ar putea urma Traian Stancu, vicepreședinte CJ Timiș UPDATE Reacția lui Geană

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea ALDE Timiș a luat o măsură radicală față de consilierul județean Nistor Geană. În urmă cu câteva zile, Geană a fost exclus din partid. Prin urmare, acesta va rămâne și fără funcția de consilier județean, fiindu-i retras sprijinul politic.

„Domnul Nistor Geană a fost exclus din partid, pentru că a încălcat statul partidului, nu a respectat mai multe hotărâri ale biroului județean, plus o lipsă de activitate la nivelul consiliului județean. Nu a avut niciun proiect propus, nicio inițiativă”, ne-a declarat Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș.

În locul lui Nistor Geană a fost nominalizată pentru funcția de consilier județean Mariana Naghi, de la organizația ALDE din Dumbrăvița. Cel mai probabil, în următorul plen al Consiliului Județean Timiș va fi propusă excluderea lui Nistor Geană și înlocuirea sa cu Mariana Naghi.

Potrivit președintelului ALDE Timiș, și activitatea vicepreședintelui CJT Traian Stancu este analizată în acest moment, urmând să fie anunțată o decizie cu privire la excluderea sau nu din partid a acestuia în perioada imediat următoare.

„Traian Stancu încă este vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.


Vom vedea care va fi concluzia analizei și vom lua o decizie în funcție de implicarea sa și de modul în care a respectat deciziile forului de conducere. În acest moment se analizează și activitatea dânsului”, a precizat Marian Cucșa.

UPDATE Nistor Geană a transmis, astăzi, un comunicat de presă, cu privire la excluderea sa din ALDE Timiș.

„Subsemnatul Geană Nistor Pavel, consilier județean ALDE, am aflat cu surprindere că, sâmbătă, 21.01.2019, pe parcursul unei singure ore s-au întâlnit toate cele trei structuri ALDE Timiș în ședințe separate, eu nefiind prezent, luând decizia de excludere a mea din partid, la propunerea președintelui Marian Cucșa și a secretarului Gabriel Toie. Constat cu mâhnire că la conducerea filialei ALDE Timiș, partid condus de D-nul Președinte Călin Popescu Tăriceanu, au ajuns să ia decizii de excludere din partid, a mea și a altor colegi (cred că nu se vor opri aici), foști membrii ai partidelor Dan Diaconescu (Toie Gabriel) și România Mare (Cucșa Marian)”, a precizat Nistor Geană.

Consilierul județean mai detaliază în comunicatul de presă că a fost exclus din partid pentru că a refuzat să demisioneze din funcție după ce ar fi refuzat „rezolvarea” unor probleme solicitate de conducerea ALDE Timiș. „Solicitarea de excludere a mea din partid a venit în urma refuzului meu de a demisiona și de a lăsa pe altcineva ca să ridice, chipurile, zona, de asemenea, datorită faptului că am refuzat ‘rezolvarea’ unor probleme solicitate de conducerea filialei, cum ar fi: creșterea finanțării la unele primării, pentru obținerea de contracte pentru unii colegi din partid; cererea de explicații de ce pe o perioadă de 3 ani nu s-au emis chitanțe aferente încasării cotizației de partid; restituirea banilor, atât mie cât și altor colegi, solicitați și primiți de Marian Cucșa pentru campania de alegeri din 2016. Cele afirmate de mine mai sus pot fi confirmate și de alți colegi”, a adăugat Nistor Geană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.