Consilierul personal al primarului Timișoarei, chef mamut cu ”spuma” administrației locale și...

Consilierul personal al primarului Timișoarei, chef mamut cu ”spuma” administrației locale și infractori. Ce manelist a făcut reclamă aniversării

4
DISTRIBUIȚI

Consilierul personal al primarului Timișoarei, Ioan Nasleu, căruia prietenii îi spun ”Ionuț”, se pregătește de un chef mamut după ce a fost plecat în vacanță împreună cu Nicolae Robu în SUA și Jamaica. În ciuda tuturor informațiilor despre legăturile acestuia cu lumea interlopă, Robu și-a declarat susținerea pentru fostul ofițer SRI susțintând că ”Ființa umană e foarte complexă. Nasleu mai face anumite greșeli, dar cred că sunt minore. Printre care asta, a sta la masă cu oameni dubioși. Cred că trebuie să ținem seama că nimeni nu e perfect. (…) Poate într-o mică măsură îmi afectează imaginea publică, dar îmi asum. Încă am de unde să pierd”.

Nasleu se pregătește să-și sărbătorească, duminică, ziua de naștere, și a creat pe WhatsApp un grup cu denumirea ”Ziua mea 20.01.2019” în care inițial au fost adăugate 300 de persoane, ulterior numărul acestora rămânând peste 100.


Printre invitați se află nume importante din administrația locală timișoreană, dar și interlopi cu care consilierul lui Robu a făcut o tradiție să chefuiască. Din listă nu lipsește nici infractorul Lucian Boncu, dublu condamnat definitiv pentru amenințare de tip mafiot și bătaia de la mall.

Pe grup a fost postat un video cu un mesaj de la manelistul Monică Lupșa. ”Salutare prieteni. Sunt Monică Lupșa și pe data de 20 ianuarie voi fi prezent la cea mai frumoasă aniversare a prietenului nostru Ionuț. Bine-nțeles, unde va fi toată lumea bună, toți prietenii, bine-nțeles și Chelbu și prietenul nostru, toată lumea. Vă pupăm, vă așteptăm”.  Chelbu nu este altcineva decât Marius Chelbu, un apropiat al lui Lucian Boncu, și soțul Patriciei Chelbu Goje, care acum este director interimar al serviciului creșe din Primăria Timișoara, la scurt timp după ce a fost angajată în administrația locală, fiind numită fără concurs în funcție de către primarul Nicolae Robu. A fost transmis un mesaj în care se precizează că evenimentul va începe la ora 19 și invitația este valabilă pentru două persoane.

Întrebat despre cum se împacă invitarea unor oameni din administrația locală și a unor infractori și interlopi la ziua sa de naștere, Nasleu a susținut că ”nu știu la ce vă referiți. Nu sunt în grupul acela de WhatsApp. Nu știu care sunt infractorii. Nu contează cine, sunt invitații mei, sunt prieteni. Nu știu la ce vă referiți. Invitații mei au primit mesaje personal. Nu știu ce e cu lista. Oricum, îmi pare rău că de câte ori scrieți de mine doar 15 like-uri aveți. Mi-ar fi și rușine să mai scriu pe Facebook. Nici prietenii nu vă dau like. S-a săturat lumea să audă aceiași placă. Dacă ai 15 like-uri. Ce poți să mai scrii de mine? Eu îmi asum prietenii. Aceiași placă ruginită. O mai schimbăm și noi?”.

Sursă foto Facebook/Ionuț Nasleu

 

4 COMENTARII

  1. nasleule, esti un analfabet gramada. nu da nimeni like-uri, ca esti un interlop care poate o sa-mi dea in cap pe strada daca apar in lista de like-uri. ce zici tu de asta, interlopule?

  2. ionut carton pozeaza ca bote, ca nu „sare” mai sus. cica „lumea buna” 🙂
    ionut din banii cui faci maneau? primesti si chitanta?

  3. Mai putin si se cred cosa nostra,de vina nu sunt ei infractorii…de vina sunt lingaii care ajung la putere si aduc toate carpele si neamurile si amantale in administratie..asa isi impart si functiile si contractele..se numeste grup infractional,abuz in serviciu ,delapidare…etc dar dna ul si politia sunt si ei la chef .in calitate de petrecareti..cine se aseamana se aduna!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.