Crimă înfiorătoare la Sânandrei – bărbat decapitat cu drujba în curtea casei...

Crimă înfiorătoare la Sânandrei – bărbat decapitat cu drujba în curtea casei UPDATE 1 Motivul asasinatului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-782241955">

Crimă înfiorătoare în această dimineață în comuna timișeană Sânandrei – un bărbat de 44 de ani a fost decapitat cu drujba în curtea casei. În jurul orei 4.30, un individ a început să taie cu drujba ușa unei case în care era un bărbat împreună cu fiii săi în vârstă de 14 ani si 18 ani si prietena unuia dintre băieți. Îngroziți, adolescenții au fugit, iar băiatul cel mic, încercând să scape pe geamul din spate, și-a rupt piciorul.

Criminalul l-a lovit pe bărbat și l-a atacat cu drujba, decapitându-l, după care a plecat. Plin de sânge pe haine și cu drujba în mână, individul a fost observat, la scurt timp, de o patrulă a Poliției. Între timp, vecinii îngroziți au sunat la 112. Conform primelor informații, suspectul este din Arad, are 32 de ani, și crima s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Conform primelor informații, conflictul dintre cei doi ar fi fost unul mai vechi, pornit de la vânzarea unei mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.