Criminal eliberat în baza legii recursului compensatoriu, căutat pentru o nouă crimă...

Criminal eliberat în baza legii recursului compensatoriu, căutat pentru o nouă crimă comisă sâmbătă seara

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat condamnat pentru omor şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu a comis o altă crimă sâmbătă seara, în Mediaş, şi este căutat de poliţişti, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro.

Sâmbătă seara, între două grupuri de tineri a pornit un conflict într-un club din Mediaş.


Aceştia au ieşit din club, iar scandalul a continuat în stradă. La un moment dat, victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba domiciliat fără forme legale în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, unde medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes.

Potrivit surselor citate, agresorul are 30 de ani şi a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza recursului compensatoriu.

Victima este un bărbat de 25 de ani din Ploieşti, domiciliat fără forme legale în Biertan. Tânărul a fost declarat decedat la spitalul din Mediaş.

Poliţiştii îl caută pe agresor, care nu a fost găsit până la această oră. Cazul a fost preluat de către lucrătorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.