Despre protecţia mediului şi gestionarea deşeurilor, în primul seminar al anului la...

Despre protecţia mediului şi gestionarea deşeurilor, în primul seminar al anului la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş continuă seria întâlnirilor de informare pentru agenţii economici. De această dată, la primul seminar al anului se va discuta despre „Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor”.


Partener al evenimentului este Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș. Discuţiile vor avea loc vineri, 8 februarie 2019, cu începere de la ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri din Timişoara.

Seminarul va fi susținut de Lavinia Alina Călușeru, Comisar Șef, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș şi Teodora Ţoia, Comisar în cadrul aceleiaşi instituţii. Întâlnirea se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări– răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.  Participarea membrilor CCIA Timiș este gratuită. Termen de confirmare a participării este 6 februarie 2019. În cursul anului trecut, CCIA Timiș a organizat în cadrul  programului de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale, în colaborare cu instituții ale administrației publice centrale și locale, firme de consultanță, ONG-uri, alte entități, un număr de 20 seminarii tematice, la care au participat peste 1.500 agenți economici.

Informații suplimentare și înscrieri se pot obţine la tel 0372 185 240, 0372 185 285, e-mail: amilin@cciat.ro. Persoană de contact: Alina Milin, consultant cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.