Direcția 5 susține un concert extraordinar de Ziua îndrăgostiților, la Timișoara

Direcția 5 susține un concert extraordinar de Ziua îndrăgostiților, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

În 14 februarie, de la ora 19.30, Filarmonica Banatul din Timișoara va fi locul din care se va pleca într-o minunată călătorie muzicală alături de Direcția 5. Timișoara ocupă un loc special în inima formației care se întoarce în fiecare an, cu ocazia Valentine’s Day, să dedice publicului de aici un spectacol emoționant, perfect pentru toți îndrăgostiții.

Renumiți pentru baladele rock de dragoste, băieții de la Direcția 5 vor interpreta unele dintre cele mai îndrăgite melodii: „Îți mulțumesc“, „Dacă ai ști“, „Ești stilul meu”, „Am nevoie de tine”, „Superstar”, „Și ce dacă“, „Ce mai faci“ și „Forever Love“.

Biletele la concertul din 14 februarie, ce au preţuri cuprinse între 70 şi 135 de lei, se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara.


Accesul se va face începând cu ora 18.30.

Organizatorii concertului, Sublime România – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din țară, pun la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.
De curând, Direcția 5 au lansat un nou album intitulat “În culori”, care conține noi balade romantice și declarații frumoase de dragoste, precum “Îți promit” și “Paradis”.
Ce culoare are pentru tine Direcția 5? Arată-ți simpatia pentru dorința și perseverența trupei de a aduce bucurie în viata fiecăruia, și poartă ceva ”În culori” atunci când vii la spectacol.

Trupa este formată din Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu și a fost înființată în 1991. Au la activ peste 20 de albume și zeci de piese de succes inspirate din trăirile oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.