Distracție la școală: Kojok vine la un nou episod din seria de...

Distracție la școală: Kojok vine la un nou episod din seria de evenimente Cancel_aria

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul anului trecut, inițiatorii festivalului ElectroRuga au „nășit“ o nouă serie de petreceri derulate sub genericul „Cancel_aria“, care a pornit la drum cu o distracție memorabilă alături de DJ Phoneme, care a susținut „lecșia_01“. După cum au anunțat organizatorii, conceptul va avea parte de alte „nebunii“, următorul eveniment din această serie urmând să se desfășoare sâmbătă 2 februarie, de la ora 21.

Inedita serie de evenimente se desfășoară la școala din satul Buzad (aflat într-un peisaj de poveste, la poalele Dealurilor Lipovei, la aproximativ 50 de kilometri de Timișoara), care a fost construită în 1913. Prima generaţie de copii au învăţat aici din 1922, iar din 1985 şcoala a fost închisă, din lipsa numărului minim de elevi.


Clădirea a fost transformată de organizatorii ElectroRuga într-un spaţiu cultural alternativ.

„Mixere, voiduri, țuică fiartă, gulaș, drum and bass, cărți de cultură primară, gin tonic, lămpi de ikea, timișoreni și buzădeni își găsesc cu toții locul în cancel_aria, Kojok vine la un nou episod din seria de evenimente Cancel_aria“, au transmis organizatorii, ER wicked, promotor Electroruga. Intrarea este liberă, iar pentru cei care vor să rămână la fața locului organizatorii pun la dispoziție căsuțe.

Pe numele său adevărat Adrian Skoda, Kojok s-a născut la Beiuș în 1984 și a descoperit muzica datorită părinților săi. În 2001, Kojok se mută la Timișoara, unde gustă rafinamentul muzicii electronice și este cucerit de drum and bass. În 2007 apare ca dj pentru prima dată la Timișoara. De-a lungul anilor Kojok a înregistrat mai multe mixuri live și de studio, implicând genurile: drum and bass, house, techno, breakbeat și dub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.