Două zile de cod galben de vânt puternic și viscol. Vezi ce...

Două zile de cod galben de vânt puternic și viscol. Vezi ce zone sunt vizate

0
DISTRIBUIȚI

viscol

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de intensificări ale vântului și viscol în zona de munte, valabil de astăzi până miercuri la ora 20.00.

„În toată zona de munte vântul va prezenta intensificări, în general cu viteze de 65…80 km/h si temporar va ninge. Ninsorile vor fi mai intense în noaptea de marți spre miercuri (15/16 ianuarie), în special în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și nordul Carpaților Orientali, unde local se vor acumula cantități de 10…15 l/mp.


Temporar pe creste vântul va sufla tare cu rafale de peste 100…120 km/h, la începutul intervalului în Carpații Meridionali, apoi și în restul masivelor, viscolind și troienind zăpada și determinând scăderea semnificativă a vizibilității”, a transmis ANM.

Avertizarea vizează zonele de munte din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Sălaj, Timiș, Vrancea, Vâlcea.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.