DRDP Timișoara raportează că se circulă fără probleme pe șoselele din vestul...

DRDP Timișoara raportează că se circulă fără probleme pe șoselele din vestul țării VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Şi noaptea trecută a fost una plină pentru drumarii din raza de acţiune a Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara. Peste o sută de utilaje s-au aflat la lucru, acestea utilizând cantităţi importante de material antiderapant, pentru a asigura circulaţia rutieră, chiar dacă în condiţii de iarnă.

Astfel, de duminică după-amiază şi până luni la orele dimineţii s-a acţionat şi patrulat cu 124 autoutilaje, fiind folosite 736 tone material antiderapant si 12,1 tone clorură de calciu.


În cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Timisoara s-au aflat în trafic 19 autoutilaje şi au fost răspandite 70 tone de material antiderapant şi 0,4 tone clorură de calciu. S-a acţionat pe DN6, DN69, Centura Timişoarei, DN59, DN58B, DN68A, DN59A, DN59B, DN57, DN59C, DN59D, DN59E, DN59F. Pe autostrăzile A1 şi A6 s-a acţionat cu 35 autoutilaje, fiind răspândite 333 tone material antiderapant si 10 tone clorură de calciu. Ninge în continuare în unele zone din Caraş-Severin şi în Hunedoara, iar carosabilul este umed, cu porţiuni acoperite cu zăpadă îngheţată şi amestecată cu material antiderapant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.