Elevi din Timișoara, duși la școală cu microbuzele STPT. Cum vor circula...

Elevi din Timișoara, duși la școală cu microbuzele STPT. Cum vor circula cele patru linii speciale

0
DISTRIBUIȚI

Elevii care învață la patru licee aflate în centrul Timișoarei nu vor fi mai nevoiți să meargă la cursuri cu mijloacele de transport în comun. Începând de luni, Primăria Timișoara înființează patru linii speciale. Astfel, elevii vor beneficia de servicii de transport public cu minibuze, din cartier la școală și înapoi.

Potrivit primarului Timișoarei, pentru început, vor beneficia de acest serviciu de transport public cu minibuzele patru cartiere și patru licee. Este vorba de copiii înscriși la Colegiului Național „C.D. Loga”, Colegiului Național „Carmen Sylva”, Colegiului Tehnic „E. Ungureanu” și Colegiului Tehnic „I.C. Brătianu”, care locuiesc în cartierele Circumvalațiunii, Calea Lipovei, Calea Șagului și Soarelui.

Nicolae Robu a făcut public, pe pagina sa de Facebook, și orarul minibuzelor care vor circula pe cele patru linii speciale.


Prin urmare, Linia S1 va avea stația de plecare în Piața Dacia, la ora 07.20, cu stații de coborâre la Colegiul Brătianu & Colegiul Ungureanu – ora 7.36, Colegiul CD Loga – ora 7.43 și Colegiul C Sylva – ora 7.45. Linia S2 va avea ca stație de plecare pod C. Șagului – ora 7.10 și stații de coborâre Colegiul Bănățean – ora 7.23, Colegiul Brătianu & Colegiul Ungureanu – ora 7.36, Colegiul CD Loga – ora 7.43, Colegiul C Sylva – ora 7.45. Linia S3 va avea ca stație de plecare Vama Bd. Sudului – ora 7.20 și stații de coborâre Colegiul CD Loga – ora 7.38, Colegiul C Sylva – ora 7.40, Colegiul Brătianu & Colegiul Ungureanu – ora 7.45. De asemenea, Linia S4 va avea stația de plecare de pe Str. Holdelor – ora 7.15 și stații de coborâre Colegiul Brătianu & Colegiul Ungureanu – ora 7.36, Colegiul CD Loga – ora 7.43 și Colegiul C Sylva – ora 7.45.

„Pentru revenirea de la școală, pentru fiecare cartier vor fi trei curse: la 12.10, la 13.10, respectiv la 14.10, cu plecare de la liceele capete de linie. Dacă apreciați, dați Like și Share. Dacă nu apreciați, dați doar Share”, a conchis Nicolae Robu, în stilu-i caracteristic, pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.