Finanțele i-au urat Vămii române „La mulți ani” cu simbolurile Vămii din...

Finanțele i-au urat Vămii române „La mulți ani” cu simbolurile Vămii din Republica Moldova

0
DISTRIBUIȚI

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) i-a făcut urări Vamei din România, sâmbătă, pe Facebook, cu ocazia Zilei Internaționale a Vămilor, folosind sigla Republicii Moldova.

Într-o postare publicată sâmbătă, în jurul orei 17:15, pe pagina de Facebook a MFP și semnată de ministrul de resort, Eugen Teodorovici, scrie: „Cu prilejul Zilei Internaționale a Vămilor, doresc să îi felicit pe colegii mei pentru activitate și să-i asigur de întreaga mea disponibilitate.


Ziua Internațională a Vămilor se celebrează pe 26 ianuarie, sub egida Organizației Mondiale a Vămilor (World Customs Organization – WCO). Anul acesta mi-aș dori ca activitatea noastră să se desfasoare sub sloganul Organizației Mondiale a Vămilor din 2019 – «Frontiere inteligente pentru comerț, călătorii și transport fără probleme», adică «SMART borders». În acest sens, îmi voi respecta promisiunea de a moderniza punctele vamale în vederea sporiri securitatii frontierelor, a îmbunătățirii condițiilor de muncă și optimizării serviciilor oferite contribuabililor”.

Fondată în 1952, sub denumirea de Consiliul de Cooperare Vamală, organizația are în prezent 179 state membre și este singurul organism interguvernamental axat exclusiv pe probleme vamale, mai scrie MFP pe Facebook. România a aderat la Organizația Mondială a Vămilor în anul 1969, devenind, datorită poziţiei strategice, un important membru al acesteia.

În schimb, în fotografia atașată, care este lucrată în Photoshop, Teodorovici are în spate simbolurile Vămii din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.