Firmele din Timiş, invitate să facă afaceri în Federaţia Rusă

Firmele din Timiş, invitate să facă afaceri în Federaţia Rusă

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lucrează în această perioadă la organizarea unei noi misiuni de afaceri în Rusia.

În vederea unei mai bune cunoaşteri a unor posibili parteneri de afaceri de pe piaţa rusă, CCIAT va realiza în perioada 27 iunie – 4 iulie 2019 o misiune economică multisectorială în Federația Rusă.


Deplasarea are ca obiectiv stabilirea unor contacte directe cu firme rusești și identificarea unor oportunități și proiecte de cooperare și investiții. Pentru facilitarea unei cunoașteri cât mai aprofundate a mediului de afaceri local, firmele timișene vor putea participa la un Forum de Afaceri Ruso-Român la Moscova, inițiativă susținută de Ambasada Federației Ruse în România. Costul participării la misiunea economică este de 1.850 euro de persoană. Tariful include: Bilet de avion plus taxe aeroport București – Moscova – București și Moscova – Sankt Petersburg – Moscova; Transfer aeroport – hotel – aeroport; Cazare şapte nopți la hotel 4 stele (loc în cameră dublă, mic dejun inclus); Asistență CCIAT pe parcursul misiunii economice. Tariful nu include costul taxei de viză și asigurarea medicală. Important, pentru a putea participa, solicitantul trebuie să aibă pașaportul valabil şase luni, cu cel puțin două pagini libere.

Data limită de confirmare a participării este 1 februarie 2019. Relații suplimentare și înscrieri de participare se pot obţine la tel: 0372185285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian – consultant cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.