Frăția rock Timișoara – Arad: concert cu Dragoș Moldovan și Lifeline VIDEO

Frăția rock Timișoara – Arad: concert cu Dragoș Moldovan și Lifeline VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Dragoș Moldovan va susține un concert la Timișoara

Vineri, 11 ianuarie, amatorii de rock sunt invitați la un concert în care spectatorii vor avea parte de recitalurile susținute de timișorenii de la Dragoș Moldovan și arădenii de la Lifeline, evenimentul urmând să se desfășoare de la ora 21.00, la Capcana.

„«Dragoș Moldovan» este un proiect care s-a născut în urmă cu un an, odată cu piesele scrise de mine. Pe parcursul acestui an componența trupei alături de care cânt s-a mai schimbat, astfel încât fiecare dintre cei ce au luat parte la proiect și-a lăsat amprenta asupra melodiilor.


Am cântat în câteva orașe din țară dar și la câteva festivaluri. În luna decembrie a anului trecut am lansat prima melodie numită «În fața ta», iar acum suntem într-un mini turneu de promovare atât a piesei lansate cât și a trupei în general“, spune inițiatorul acestui proiect, Dragoș Moldovan. Alături de el, din formație mai fac parte Lucas Kohl – pian, Ștefan Cascaval-bas și Gabriel Totan – tobe.

„Toți acești prieteni ai mei sunt niște muzicieni extraordinari și niște oameni cu care poti construi și face multe lucruri frumoase. Avem 12 piese proprii și câteva în lucru, iar la capitolul cover-uri cântăm «Astăzi și mâine» de la Cargo, care îmi este o piesă foarte dragă și «Give in to me» de Michael Jackson“, ne-a declarat Dragoș Moldovan.

În deschiderea formației timișorene va evolua trupa arădeană Lifeline care interpretează cover-uri acustice în formula Robert Urban – bass, Rareș Bretfelean – chitară acustică, Nădăban Sergiu- tobe și Melisa Kareta – voce.  Biletele la acest concert costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.