Fugarul care a ucis un tânăr și a rănit altul, capturat la...

Fugarul care a ucis un tânăr și a rănit altul, capturat la sute de kilometri de locul accidentului

0
DISTRIBUIȚI

Șoferul care a ucis un tânăr și a rănit un altul, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea arădeană Cuvin și apoi a fugit de la locul accidentului a fost prins de polițiști la sute de kilometri distanță. După cercetarea la fața locului s-a stabilit că mașina implicată în accident este un Renault, care a fost găsit după 24 de ore.

”Polițiștii Secției nr.1 Rurale Reșița au depistat, pe raza localității Soceni, un bărbat de 48 de ani, din Covănsânț, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0, 47 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Autovehiculul era înmatriculat de autoritățile germane și prezenta avarii la nivelul caroseriei și parbrizului. Poliţiştii au dispus imobilizarea autoturismului şi continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infractiunii de conducere sub influenţa alcoolului. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii arădeni au stabilit ca autoturismul avariat, depistat in trafic de poliţiştii resiteni, este cel implicat in accidentul rutier produs pe raza localităţii Cuvin şi soldat cu decesul unui tânăr de 22 de ani”, a anunțat Poliția Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.