Grindeanu răspunde atacurilor lui Dacian Cioloș privind adoptarea legii recursului compensatoriu: “Renunțați...

Grindeanu răspunde atacurilor lui Dacian Cioloș privind adoptarea legii recursului compensatoriu: “Renunțați la dezinformări și fake news”

1
DISTRIBUIȚI

Fostul premier Dacian Cioloș a declarat, ieri, că stenograma ședinței de Guvern din data de 31 ianuarie 2017 arată că Guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat pe repede înainte proiectul de lege a recursului compensatoriu, proiect pe care însă acum nu și-l mai asumă.

Pe de altă parte, Sorin Grindeanu a postat, aseară, pe pagina sa de Facebook, un text în care răspunde atacurilor fostului premier, precizând că Guvernul pe care l-a condus a adoptat proiectul în forma inițiată de Raluca Prună, fost ministru al Justiției în Cabinetul Cioloș.

“Citesc că un domn Cioloș, candidat la europarlamentare, dorește cu înfierbântare să arate că nu are nicio legătură cu inițiativa privind recursul compensatoriu.


Am două vești pentru dl Cioloș. Prima e că guvernul Grindeanu a adoptat un proiect de lege, cu alte cuvinte a trimis textul în Parlament, spre a fi dezbătut. A doua e că guvernul Grindeanu a adoptat proiectul exact în forma inițiată de Raluca Prună – să înțeleg că nu era bun? Sau că doamna Prună făcea proiecte pentru “penalii” coaliției PSD-ALDE, ca să folosesc vocabularul d-lui Cioloș? Nu-i comentez gusturile, dar domnul Iordache a apreciat suficient proiectul doamnei Prună încât să-l propună spre aprobare în regim de urgență. Dacă simțiți nevoia unei confirmări, domnule Cioloș, sunați-o pe Raluca Prună, să vă explice, ca între tehnocrați, dacă forma adoptată de guvernul Grindeanu era sau nu cea propusă de domnia sa”, a declarat Sorin Grindeanu.

De asemenea, fostul premier i-a transmis lui Dacian Cioloș și un sfat, precizând că “dacă vreți să și câștigați ceva la alegeri, renunțați la dezinformări și fake news și încercați să mergeți din ușă-n ușă, să stați de vorbă cu oamenii. Așa se fac campaniile adevărate”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.