Încă un deces din cauza gripei, în vestul țării. O bătrână nevaccinată,...

Încă un deces din cauza gripei, în vestul țării. O bătrână nevaccinată, cel mai recent caz UPDATE Un alt deces în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

vaccin

Gripa continuă să facă noi victime în vestul țării. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Arad, Daniela Cârnațu, ne-a declarat că în județul Arad s-a înregistrat cel de-al patrulea caz de deces din cauza gripei din acest sezon. Ultimul caz a fost înregistrat aseară, fiind vorba de o femeie în vârstă de 81 de ani, care a murit la Spitalul Județean Arad.

„A murit o femeie de 81 de ani, iar în urma analizelor efectuate, a fost confirmată gripa. Nu era vaccinată”, a afirmat Daniela Cârnațu.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad, Simina Roz, ne-a declarat că femeia suferea de mai multe afecțiuni.

„I s-au recoltat probele în data de 10 ianuarie, fiind confirmat virusul gripal.


Pacienta a mai avut și alte afecțiuni”, a precizat Simina Roz.

Numărul deceselor din cauza gripei în ţară a ajuns la 12, iar acesta este al patru caz din judeţul Arad.

UPDATE Un bătrân din Timiș a murit de gripă Ministerul Sănătăţii a confirmat încă un deces cauzat de virusul gripal. Este vorba despre un bărbat de 69 de ani, din judeţul Timiş, care nu era imunizat împotriva gripei. Bărbatul suferea și de alte probleme de sănătate și a murit pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara. În total, de la debutul sezonului 2018-2019, au murit 13 persoane din cauza virusului gripal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.