Informatica Timişoara nu se prezintă în campionat pe terenul adversarei din optimile...

Informatica Timişoara nu se prezintă în campionat pe terenul adversarei din optimile Cupei. Traseu „imposibil” în competiţia K.O.

0
DISTRIBUIȚI
Daniel Rupa

Informatica Timişoara va începe anul cu o neprezentare, înregistrată deja la Federaţie. Formaţia bănăţeană aflată în recul financiar nu se va deplasa la Miercurea Ciuc pentru jocul programat luni cu localnica Imperial Wet, grupare la care au ajuns câţiva foşti componenţi ai alb-violeţilor.

Motivul pentru care echipa de pe Bega a renunţat la disputarea primului meci oficial din 2019, din runda a 13-a a Ligii I e efectivul redus de sub comanda antrenorului Daniel Rupa.


Conform Radio Timişoara, Informatica nu a reuşit să-i legitimeze încă pe jucătorii doriţi din Banatul Sârbesc: portarul Eugen Morariju, Marko Bogdanovic (21 ani) și Stojan Milovac (24 ani), care provin de la Forum Vrşeţ.

Informatica i-a pierdut in această iarnă, printre alţii, pe antrenorul-jucător Robert Lupu, rămas doar selecţioner la naţională, portarul Vlad Iancu (Deva), Andre Deco, plecat chiar la Imperial Wet, precum şi pe ucrainenii Ovsyannikov și Bondar, care, conform aceleiaşi surse, sunt aproape legitimaţi tot la formaţia ciucană. Aceasta l-a luat şi pe sârbul Stefan Rakic, fost jucător al timişorenilor.

Informatica îi are pe ciucani ca adversari şi în Cupa României. Acolo unde bănăţenii au un traseu aparent imposibil, dacă vor trece de Imperial Wet, tot în deplasare, joc programat între 9 şi 12 februarie, oponentul din sferturi va fi câştigătoarea jocului Clujana Cluj – Autobergamo Deva. Hunedorenii fiind mari favoriţi.

Următorul meci al timişorenilor va fi pe teren propriu in 26 ianuarie, in Liga I, contra echipei din Odorheiu Secuiesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.