Interviuri haioase pe scaunul de frizer. Jurnalistul Flavius Băican, la prima ediție...

Interviuri haioase pe scaunul de frizer. Jurnalistul Flavius Băican, la prima ediție a proiectului „Cut” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-13750238">
Flavius Băican este protagonistul primului episod din seria CUT

Platforma multimedia Szalt. Stream a lansat la sfârșitul anului trecut un proiect interesant care poartă numele de CUT. „Este un proiect online de interviuri… pe scaunul de frizer. Invitații sunt supuși unui „fresh cut” de către Robby The Mobile Barber, timp în care Noemi Varga ghidează discuția astfel încât privitorii să afle cât mai multe lucruri interesante și nepovestite până acum, așa cum se întâmplă de obicei departe de camerele de filmat“, spun inițiatorii acestui proiect.

Primul episod al proiectului CUT îl are în prim – plan pe Flavius Băican, un jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, implicat în proiecte de televiziune (Poporu’ Zice, Navetistu’ Bănățean, etc), proiecte civice, dar și organizator de evenimente (Porcul de Aur sau Revolution Festival Timișoara).

Platforma multimedia SZalt.stream s-a lansat în luna noiembrie a anului 2017 , fiind continuatoarea altRadio, un community radio, bazat în totalitate pe voluntariat, care a reuşit să colaboreze într-un mod cât se poate de eficient cu artiștii locali, cu ong-urile, instituțiile de cultură din Timișoara și nu în ultimul rând cu suflarea studențească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.