Investiție de 1,3 milioane de euro pentru modernizarea unui parc din centrul...

Investiție de 1,3 milioane de euro pentru modernizarea unui parc din centrul Timișoarei

1
DISTRIBUIȚI

parcul civic

Primăria Timișoara se pregătește să reabiliteze încă un parc din centrul orașului. Vă reamintim că parcurile Justiției și Alpinet au fost deja modernizate, iar acum se lucrează și în Parcul Central.

Nicolae Robu a anunțat că municipalitatea este pregătită să ofere 6,4 milioane de lei unei firme pentru a reabilita și Parcul Civic.


Recent, a fost lansată procedura de achiziție pentru desemnarea executantului.

„Direcția de Mediu ne anunță că a fost lansată procedura de achiziție pentru desemnarea executantului obiectivului de investiții modernizare Parcul Civic, valoarea estimată este de peste 6,39 milioane de lei, fără TVA. Lucrările constau în refacerea aleilor, extragerea arborilor bătrâni și a celor care reprezintă un pericol, amenajarea unui sistem de irigare computerizat, repararea și completarea mobilierului urban. Durata execuției este de șase luni. Iată, încă un parc al Timișoarei va fi modernizat radical și ne vom putea mândri cu el”, a afirmat primarul Timișoarei.

Nicolae Robu a mai precizat că se intenționează și modernizarea „pasarelei îndrăgostiților” din Parcul Copiilor.

„Suntem în proceduri și pentru achiziția serviciilor de proiectare, aici încă s-a mers pe formula studiu de fezabilitate plus proiect tehnic, pentru pasarela îndrăgostiților, din Parcul Copiilor. Valoarea estimată este de 32.000 de lei, fără tva, durata de proiectare este de 165 de zile. Noi de îndată ce primim studiul de fezabilitate, dăm drumul etapei a doua, de elaborare a proiectului tehnic cu detalii de execuție”, a declarat primarul Timișoarei.

1 COMENTARIU

  1. Dom’ primar, dumneata stii ce parcuri are Timisoara si cum arata? Alpinet si parcul Central au fost „reabilitate” de nspe ori in ultimii ani, in timp ce altele arata ca vai de mama lor, zici ca sunt intr-un oras parasit de multa vreme. Da’ asa e cand te plimbi numai prin Piata Operei, desfundata si ea, cu magazine de mana a saptea si casele care arata ca vai de lume. Curat cultural, coane Nicule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.