Investiție de un milion de euro în echipamente și utilitare pentru intervenția...

Investiție de un milion de euro în echipamente și utilitare pentru intervenția în situațiile de urgență, la Recaș FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1832731580">

O investiție de un milion de euro a fost realizată în zona Recașului, recent. Asta după ce primăria orașului a câștigat un proiect transfrontalier în cadrul IPA România – Serbia, prin care a achiziționat mai multe echipamente și utilitare pentru intervenția în situații de urgență. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Timiș, acestea vor fi utilizate de către Serviciul de Voluntari din localitate.

În total, cu cei un milion de euro au fost achiziționate două autospeciale de stins incendii, o multifuncțională și un generator de mare capacitate. De asemenea, prin proiect au fost cumpărate și două pompe de apă, o sirenă electrică, stații de monitorizare mediu, un compresor, un rectificator și 14 echipamente de intervenții din neopren.

“În ultimii doi ani, CJT a investit peste 15 milioane de lei în dotarea ISU Timiș, înțelegând că siguranța cetățenilor trebuie să fie o prioritate pentru autorități. Eforturile locale, precum cel de la Recaș, completează demersurile noastre, reducând presiunea de pe colegii de la județ”, a declarat Călin Dobra, șeful CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.