Jaf ca-n filme în Timiș. Tâlharii au intrat în casă peste o...

Jaf ca-n filme în Timiș. Tâlharii au intrat în casă peste o femeie și au legat-o UPDATE Victima, cercetată pentru contrabandă

0
DISTRIBUIȚI

Persoane necunoscute au pătruns cu forța într-o casă din localitatea timișeană Periam în noaptea de miercuri spre joi, au legat gazda cu un cordon și au început să devasteze locuința.

Conform IPJ Timiș, răufăctorii au sustras 6.000 de lei, patru inele din aur, patru inele din argint și un bax de țigări. Ieri, oamenii legii au identificat trei suspecți, care au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentați în fața unui judecător pentru mandat de arestare preventivă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „La data de 25 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Sânnicolau Mare, au identificat trei bărbaţi, de 29,31 şi 40 de ani, bănuiți de tâlhărie.


În fapt, la data de 23/24 ianuarie a.c., in jurul orelor 01.30, cei în cauză, ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces în locuinţa unei femei de 63 de ani, din localitatea Periam. Lovind-o şi legând-o cu un material textil, au sustras din locuinţa acesteia suma de 6.000 de lei, patru inele din aur, patru din argint şi un bax de ţigări netimbrate (50 de cartuşe)”, a transmis IPJ Timiș

Prejudiciul a fost recuperat parţial, respectiv cele opt inele şi baxul de ţigări, pentru care femeia este cercetată într-un dosar penal pentru contrabandă. Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză precum şi pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.