Jaf la o primărie din vestul țării. Hoții au plecat cu seiful...

Jaf la o primărie din vestul țării. Hoții au plecat cu seiful în care se aflau banii din taxe și impozite

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din județul Arad caută mai multe persoane necunoscute care au intrat pe geam în sediul Primăriei Livada și au furat seiful din casierie, în care se afla o sumă de aproximativ 13.000 de lei, bani care au fost încasați din taxe și impozite.

Viceprimarul comunei Livada, Dorin Ștef, a declarat că hoții au intrat în noaptea de luni spre marți în sediul primăriei pe geam, au ajuns în casierie, de unde au furat un seif în care se afla o sumă de aproximativ 13.000 de lei.

„Seiful era înalt, aproximativ 1,2 metri, și era destul de greu, era pus în picioare pe un perete.


Hoții au intrat pe geam și au ieșit tot pe geam, casieria se află la parterul instituției. Primăria este dotată cu camera de supraveghere video, însă firele au fost tăiate de către hoți. Ce s-a văzut pe camere au luat polițiștii. S-au mai adunat imagini și de la celelalte camere montate în sat. Sunt și ceva urme de mașină în fața primăriei. Cei aproximativ 13.000 de lei aflați în seif au reprezentat banii încasați din taxe și impozite pe parcursul zilei de ieri (n.r. – luni)”, a afirmat Dorin Ștef.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Lorena Radu, a declarat că se fac cercetări pentru furt calificat. „Prin escaladare, persoane necunoscute au pătruns într-un imobil, de unde au sustras un seif în care se aflau aproximativ 13.000 de lei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de furt calificat. Există deja un cerc de suspecți”, a precizat Lorena Radu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.