Kosovari, prinși pe ”autostrada migranților” de polițiștii de frontieră

Kosovari, prinși pe ”autostrada migranților” de polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul sectorului Sânnicolaul Mare au identificat, astăzi, în jurul orei 7,  două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, la aproximativ 250 m de linia de frontieră, în apropierea localităţii  timișene Beba Veche, judeţul Timiş, una dintre zonele preferate de migranți pentru trecerea ilegală a graniței.

”Deoarece nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.


În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt doi bărbaţi din Kosovo, având vârsta de 35 de ani. Persoanele în cauză au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Aceştia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră. S-a întocmit dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei de stat și se fac cercetări în comun cu autoritățile sârbe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.