L-a stricat anturajul. Un tânăr a fost sancționat de polițiștii locali după...

L-a stricat anturajul. Un tânăr a fost sancționat de polițiștii locali după o provocare a prietenilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Timișoara a fost sancționat cu o amendă drastică de polițiștii locali după ce a distrus mai multe jardiniere de pe Podul Michelangelo, la provocarea prietenilor cu care se afla.

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi noapte, în zona centrală a orașului, au depistat în jurul orei 02.40, o persoană care a deteriorat ghivecele cu flori de pe Podul Michelangelo. Cel în cauză a aruncat trei jardiniere peste balustradă, spre Parcul Copiilor și în canalul Bega. Acesta a fost identificat în persoana lui G.I., din Recaș. Tânărul a declarat că a încercat astfel să răspundă unei provocări din partea celor doi prieteni cu care se afla în timp ce trecea pe Podul Michelangelo. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de HCL 371/2007 modificată. Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic, sancțiunile pentru astfel de fapte fiind între 2.000 și 2.500 lei. De-a lungul timpului, atât tineri români, dar și străini au găsit o modalitate să se distreze atunci când trec prin zona Podului Michelangelo, deteriorând jardinierele cu flori, dar distracția i-a costat scump fiind de fiecare dată aplicate sancțiuni.


Până acum au fost surprinși în această postură, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.