Legendara formație grecească Rotting Christ va susține un concert la Timișoara

Legendara formație grecească Rotting Christ va susține un concert la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Organizatorii celei de-a 17-a ediții a manifestării Road Patrol Bikers Festival au anunțat deja primul nume pentru ediția din acest an, Rotting Christ.

Rotting Christ este o formație de black metal din Atena, Grecia, fondată în anul 1987. Sunt recunoscuți ca fiind prima trupă de acest gen din regiune. Anul trecut, trupa a lansat un set deluxe conținând 5 CD-uri și o cărticică aniversară, care retrasează istoria formației, de la originile grindcore, până la statutul de legende elene ale black metal. Cărticica a fost scrisă de Dayal Patterson, autorul „The Cult Never Dies”, o istorie a black metalului, și include interviuri cu trupa, detalii din culisele underground-ului black metal, precum și declarații unice din partea unor prieteni ai trupei, cum ar fi Nergal de la Behemoth, Fernando Ribeiro de la Moonspell și mulți alții.


CD-urile cuprind o colecție extinsă și inedită de demo-uri, rarități, material live, dar și mini LP-ul „Passage to Arcturo” și albumele „Thy Mighty Contract” și „Non Serviam”. Recent trupa a anunțat că în data de 15 februarie va edita albumul „The Heretics”.

„După doi ani în care am fost pe drum pentru a promova «Rituals», a venit vremea pentru un nou album”, a declarat Sakis Tolis. „Va fi un album inspirat de grijile intense pe care le-am acumulat în acești doi ani și se pare că va fi cel mai întunecat și mistic material din carieră. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru, nu vă vom dezamăgi!”

Festivalul Road Patrol MC Romania Bikers Festival se va desfășura în perioada 21 – 23 iunie la Poligonul AJVPS de la Pădurea Verde, iar biletele pentru eveniment se pot procura la preț de 30 lei (early bird) aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.