Locuință în pericol de a fi distrusă de flăcări după incendiul izbucnit...

Locuință în pericol de a fi distrusă de flăcări după incendiul izbucnit într-o cămară FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-488978342">

O familie din Timișoara a fost cât pe ce să rămână fără acoperiș deasupra capului în cea mai rece perioadă a iernii. Pompierii au reușit, însă, să stingă flăcările care au cuprins o cămară înainte ca incendiul să se extindă și la restul casei.

„ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o cămară dintr-o locuință din Timișoara, str. Constantin Daniel. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați, însă intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate în cămară şi de pericolul de extindere a incendiului la acoperișul şi celelalte încăperi ale locuinței. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un ofiţer şi cinci subofițeri pentru lichidarea incendiului, ventilarea încăperilor inundate cu fum şi înlăturarea focarelor ascunse”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.