Mai multe mijloace de transport în comun, la Timișoara. De când vor...

Mai multe mijloace de transport în comun, la Timișoara. De când vor intra pe traseu

3
DISTRIBUIȚI

Va fi suplimentat numărul mijloacelor de transport în comun care circulă pe străzile Timișoarei. Anunțul a fost făcut, astăzi, de Nicolae Robu, care spune că, începând de luni, vor fi pe traseele Societății de Transport Public Timișoara cu 12 de autobuze, tramvaie și troleibuze în plus.

„Am promis suplimentarea numărului de mijloace de transport în comun aflate pe trasee, am respectat promisiunea! Și acesta este doar începutul! Deocamdată, creșterea este cu 38,7%. Din 14.01.2019, vom avea pe traseele STPT cu 24 mijloace de transport în comun în plus! 12 dintre cele 24 au fost introduse în perioada august – decembrie 2018, iar celelalte 12 vor intra începând din 14.01.2019”, a scris primarul Timișoarei, pe pagina sa de Facebook.

Conform edilului, pe linia 33 ar circula șase autobuze, cu două mai multe decât înainte de „declanșarea campaniei de suplimentare”, pe linia 13 – două autobuze, cu unul mai mult, pe linia 5 – patru mijloace, cu unul mai mult, pe linia 15 – cinci mijloace, cu unul în plus, pe linia 16 – cinci mijloace, cu unul în plus, pe linia 4 – opt mijloace, cu două în plus, pe linia 6 – două mijloace, înainte nu era niciun tramvai, pe linia 7 – șapte mijloace, cu unul în plus, pe linia 8 – șase mijloace, cu unul în plus, pe linia E1 – cinci mijloace, cu unul în plus, pe linia E2 – cinci mijloace, cu unul în plus, pe linia E3 – trei mijloace, cu unul în plus, pe linia E7 – cinci mijloace, cu unul în plus, pe linia E8 – cinci mijloace, cu unul în plus, pe linia 40 – patru mijloace, cu unul în plus, pe linia 17 – patru mijloace, cu unul în plus, pe linia 9 – șase mijloace, cu unul în plus, plus câte un mijloc de transport în comun pe liniile S1, S2, S3 și S4.

„Dați Share și, în plus: Dacă apreciați suplimentările, dați Like.


Dacă nu le apreciați, căutați butonul Dislike și când îl găsiți, folosiți-l”, a adăugat Nicolae Robu, la finalul postării.

3 COMENTARII

  1. Vrajeala! Incepe scoala si vor mai suplimenta cateva mijloace de transport, cum fac mereu, in vacante circula mai putine troleibuze, tramvaia, autobuze, de parca restul calatorilor n-ar conta! Pe linia 40 au fost zile cand nu circulau nici macar doua autobuze, pe E2 la fel, nici vorba de patru autobuze. Probabil e la fel si la celelalte, daca judecam dupa cata lume sta adunata prin statii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.