Mașină căutată de autoritățile din Italia, depistată la frontiera dintre România și...

Mașină căutată de autoritățile din Italia, depistată la frontiera dintre România și Serbia. Ce scuză a avut șoferul

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de fronterieră bănățeni au depistat, aseară, un cetățean italian care încerca să treacă granița româno-sârbă pe la Naidăș la volanul unei mașini căutate pentru confiscare.

„În data de 14.01.2019, ora 21.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăș, județul Caraș-Severin, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră un cetățean italian, în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen.


În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră cărășeni au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia. Bărbatul a declarat că a maşina nu îi aparține și că a împrumutat-o de la o cunoștiință, necunoscând faptul că autoturismul este căutat de autorități. Drept urmare, autovehiculul, în valoare de aproximativ 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăș, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale”, a transmis Poliția de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.