Mașini parcate ilegal în apropierea spitalelor din Timișoara, ridicate de autorități FOTO

Mașini parcate ilegal în apropierea spitalelor din Timișoara, ridicate de autorități FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-91772376">

Polițiștii locali din Timișoara sunt cu ochii pe șoferii care-și lasă mașinile pe unde apucă. Doar în ultima săptămână, 12 autoturisme staționate neregulamentar în apropierea spitalelor au fost ridicate. De asemenea, au fost acordate și peste 100 de amenzi, după ce s-au primit numeroase sesizări cu privire la oprirea sau staționarea autovehiculelor, încurcând pătrunderea ambulanțelor la unitățile spitalicești.

„În ultima săptămână, au fost ridicate un număr de 12 autovehicule staționate neregulamentar, sub incidența indicatorului de oprire sau staționare interzisă, în Piața Regina Maria – Spitalul de Copii, str. Dr. Ioan Mureșan – Spitalul Județean și Gh. Dima – Spitalul Municipal, fiind aplicate și un număr de 112 sancțiuni contravenționale în zonele respective. De menționat că în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii locali au aplicat și o sancțiune de 580 lei cu puncte penalizare la permis în cazul unui conducător auto care a staționat cu autovehiculul pe str. Ștefan cel Mare, obstrucționând circulația tramvaielor în zonă”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituției reamintesc că sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, iar în cazul ridicării se achită și o taxă către SDM, cu al cărei mijloc se efectuează ridicarea.

„Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise obstrucționând astfel traficul rutier și mijloacele de transport în comun, pentru a nu fi sancționați și pentru a nu le fi ridicate autovehiculelor pe care le conduc”, a arătat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.