Mesajul tranșant al lui Grindeanu pentru echipa Dragnea – ”renunțarea la discursurile...

Mesajul tranșant al lui Grindeanu pentru echipa Dragnea – ”renunțarea la discursurile naționalist-populiste pe care le-am tot auzit în ultima perioadă”

0
DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu a comentat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, preluarea de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene și discursurile de la Ateneul Român, unde a participat alături de oficialii UE și ai României.

”Cei mai importanți oficiali europeni ne-au arătat, aseară, la Ateneul Român, că respectă România și îi iubesc valorile.


Le mulțumesc pentru lecția de respect și deschidere politică pe care ne-au dat-o. Preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene este un moment important pentru România. Avem 6 luni pentru a demonstra că putem fi una dintre cele mai importante voci ale Uniunii Europene, că putem gestiona dosare complicate și că suntem capabili să armonizăm poziții adverse, în numele intereselor comune europene. Sigur, va fi necesar un efort real din partea tuturor instituțiilor implicate, va fi nevoie de coeziune politică și de multă, foarte multă responsabilitate. Asta înseamnă inclusiv renunțarea la discursurile naționalist-populiste pe care le-am tot auzit în ultima perioadă și care servesc doar oportunismul de moment al unora sau al altora. Trebuie să fim fermi și asumați în ceea ce privește direcția pro-europeană a României”, a scris fostul prim-ministru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.