Mica Unire, sărbătorită de eșalonul doi sau trei al autorităților locale și...

Mica Unire, sărbătorită de eșalonul doi sau trei al autorităților locale și județene, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1406015739">

Interes slab din partea autorităților locale și județene din județul Timiș față de manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române, la Timișoara. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, precum și prefectul județului Timiș, Eva Andreaș, au spus „pas” acestor manifestări, desfășurate pe o vreme ploioasă, cu temperaturi de cel mult un grad Celsius.

La fel ca în anii precedenți, evenimentele dedicate Unirii Principatelor Române au avut loc lângă monumentul lui Alexandru Ioan Cuza, amplasa în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Pentru început, a fost oficiată o slujbă religioasă, apoi reprezentanții autorităților locale și județene au susținut discursuri, iar în final au depus coroane de flori la monumentul lui Alexandru Ioan Cuza. Manifestările s-au încheiat cu o defilare militară, pe muzică de fanfară, iar apoi mai mulți timișoreni, precum și polițiști, soldați sau reprezentanți ai autorităților locale au încins Hora Unirii, în fața sediului IPJ Timiș.

În locul primarului Robu, la manifestări a participat Ciprian Trocan, consilierul personalul al acestuia, din partea CJ Timiș a participat vicepreședintele Traian Stancu, iar în locul prefectului Eva Andreaș a venit subprefectul Cristian Frențescu.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.