Ministrul Sănătății, la Timișoara: „Aș vrea să rezolvăm o parte din problemele...

Ministrul Sănătății, la Timișoara: „Aș vrea să rezolvăm o parte din problemele care până acum nu și-au găsit rezolvarea”

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Sănătății a ajuns la sediul Consiliului Județean Timiș, puțin după oră 10.00, unde are planificate două întâlniri. Una cu Călin Dobra, șeful instituției, precum și o ședință cu managerii de spitale, Casa de Asigurări de Sănătate Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș.

Sorina Pintea le-a declarat jurnaliștilor, înainte de a intra în instituție, că „am mai fost la Timișoara când a organizat domnul Săndesc Congresul de Terapie Intensivă. Sunt probleme specifice (n.r. județului Timiș) și aș vrea să rezolvăm o parte din problemele care hai să spunem că până acum nu și-au găsit rezolvarea”.

La ora 12.00, Sorina Pintea va efectua o vizită la Spitalul Județean Timișoara și pe amplasamentul maternității ce va fi construită de consiliul județean. De asemenea, la ora 16.30, ministrul Sănătății va merge la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, iar la ora 17.30, la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde.

UPDATE După întâlnirea de la sediul Consiliului Județean Timiș, ministrul Sănătăți a mers la Spitalul Județean Timișoara, unde a stat de vorbă cu managerul instituției publice și cu șefii de secții.


Apoi, Sorina Pontea a vizitat Casa Austria, inclusiv Secția de Mari Arși, care stă nefolosită pentru că Ministerul Sănătății nu a cumpărat echipamentele necesare dotării ei. „Am venit și pentru Clinia de Mari Arși. Șefii de secție s-au plâns că sunt probleme de finanțare (n.r. în timpul întâlnirii)”, a declarat Sorina Pintea.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.